2018-12-18 05:24:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A fontosabb döntéseket is halassza el

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Külföldi vonatkozású szerződései ígéretesnek bizonyulnak. Párjával töretlen önök közt a harmónia – az idejük java részét igyekezzenek együtt tölteni! A munkahelyi problémákat most ügyesen tudja kezelni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz szemben áll a Bika jegyével. Ma kissé fáradt és kedvetlen lehet, és valamilyen kellemetlen egészségügyi problémája is adódhat. Csak a legszükségesebbeket intézze el, nem kell mindig mindenben tökéletesnek lennie. Igyekezzen megtalálni az egyensúlyt!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez egy olyan időszak, amikor csak azt kellene megtennie, amire az idejéből és az energiájából futja, nem többet. Igyekezzen időt szakítani a pihenésre is, a szerettei társaságában feltöltődhet!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma ne szerezzen be nagyobb értékű árukat, és a fontosabb döntéseket is halassza el. A Hold együtt áll az Uránusszal, remélhetőleg új erőt és bizakodást ad önnek. Egyébként szép napnak örülhet, hiszen a Vénusz a Skorpió jegyében áll.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok mindent tervezett erre a napra, de nem halad sajnos olyan gyorsan, mint ahogyan szeretne. A nagyobb beszerzésektől és szerződések aláírásától tartsa magát távol. A Hold a Bika jegyében áll, önnek sajnos fájó pontokkal vagy a félelmeivel kell szembenéznie.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az égiek a rugalmasságát, a felelősségérzetét tesztelik azzal, hogy váratlan események folyton felborítják majd a programját, és hogy következetes és objektív döntéseket kell hoznia. Tanácsot kérnek öntől? Vigyázzon, mert bármit mond is, azt most készpénznek veszik!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szüksége lehet néhány nekifutásra, hogy egy bizonyos dolog sikerüljön. Türelemre van szüksége. A Nap és a Jupiter azonban a segítségére siet abban, hogy végül jó napot zárhasson.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kisugárzása felerősödik, több titkos csodálója is lehet. A munkában igyekezzen összeszedett lenni, hogy elkerülje a kellemetlenségeket. Ügyeljen az egészségére, s tegyen meg mindent a jobb közérzetért!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon lassan telnek ma az órák, egyszerűen nem tud előbbre jutni, és ez persze meglehetősen bosszússá teszi. A tervezettnél több erőfeszítésre lesz szükség a sikerhez, de a végeredmény kárpótolja ezért. Egy ismerőse érdekes ötlettel keresheti fel – hallgassa meg, érdemes! Egy fontos utazásra is sor kerülhet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most megszaporodhatnak az utánajárást igénylő teendői. Vigyázzon, hogy ne legyen túl szoros a napirendje, és elég időt szánjon saját magára, illetve a barátaira! A népszerűsége érezhetően növekszik.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygóállások az otthona, a szűkebb családja körében generálhatnak feszültséget. Érzi, hogy valami nem jó. Bátran, de ne ingerülten mondja ki, mi zavarja – ne féljen, bármit meg tudnak beszélni!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szinte egész nap azt tapasztalja, hogy mindenki türelmetlen ön körül. Bölcsessége most kincset ér, remekül kézben tudja tartani az ügyeket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: